Sket sig för Petter Solberg och mer Northug.

Så sket det sig igen för Petter Solberg, något elfel och så var Mexicoresan förgäves. Visst han kan fortfarande få några VM-poäng med sig hem, men någon succés är det inte tal om.
Istället blir det de bägge ”Sebstiensönerna” Loeb och Ogier som gör upp om segern, skiljer bara några futtiga sekunder mellan de bägge. Vågar någon sätta emot på att Loeb står överst när det hela är över?
Skriver detta i pausen mellan andra och tredje perioden i den heta play off matchen KIK-Karlskrona, 0-0 så här långt. Någon direkt hockeyfantast är jag inte, men här är faktiskt en härlig stämmning. Till stor del menar jag att detta beror på att man just nu spelat Lasse Stefanz bidrag i Melodifestivalen, då kan det inte bli annat än stämning…
Måste även kommentera det dj-la gnället på den norska skidfantomen Petter Northug.Visst var det coolt när han stannade på mållinjen och showade lite. Hade det varit ombytta roller så Hellner gjort samma sak, då hade det jublats bland de svenska koftorna om vilken härlig kille han är som bjuder på lite extra krydda. Nej, kom igen Northug mer show!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *