Ramona får tjejsällskap i PWRC och Asfaltskungen har att hitta på!

Idag blir det bara ett kort blogginlägg då många säkerligen inte ens hunnit med att läsa gårdagens om bland annat PWRC- Ramona Karlsson som ”omslagsflicka” i Dagens Industri. Motorbloggen drabbades av ”tekniskt uheld” och har varit mer än lite konstig under stora delar av gårkvällen och dagen idag. Nu verkar det dock funka som det ska, peppar peppar., ta i trä…
Läser att Ramona inte blir ensam tjej i PWRC eller ”Grupp N-VM”, engelska Louise Cook gör henne sällskap men Louise väljer att åka 2 WD med en Ford Fiesta. Började hyfsat för henne med en andra plats i Monte Carlo Rallyt.
Rally Sweden är på G, gick in på wrc.com och på startsidan lyser rubriken ”Goransson prepares for World Rally Car jump”. Kan inte hjälpa det, men visst är det häftigt med ”Goransson”. Tänk att en racingkille ska vara med och föra in nytt ljus i rally. Något är egentligen fel, men skit i det bara slutresultatet blir bra!
Nya Wermlandstidningen har träffat Petter Solberg inför ”hemmatävlingen” och naturligtvis tagit upp ”fortkörningen” som ”FIA-nissen” hittade i Monte Carlo Rallyt. Vad jag förstod var Petter måttligt, för att inte säga dj-ligt måttligt intresserad att snacka om händelsen. Han tyckte att media istället kunde ha rapporterat mer om hans tredje plats i rallyt än den här skitsaken. Motorbloggen håller med!
Idag skickades anmälan till Asfaltscup och jag hoppas att Cupgeneralen Mats Andersson är nöjd? Frågan är om Mats vinner även årets upplaga av cupen som han själv startade för några år sedan. Tror att han får ett ”litet snoe” att hinna med allt i år. Först ska han köra de tio deltävlingarna i RS-DM/Asfaltscup. Detta plus att Kit-car Astran även den ska luftas lite, i SSR brukar han vara stadig deltagare. Några Danmarksbesök är säkerligen också inplanerade. Ovanpå detta fortsätter Mats och ”Tripp-gurun” Arne Johansson att skriva noter för Rally-VM, här blir ju några resdagar om man säger. Sedan som en liten bisak har Mats även elfirman som pockar på uppmärksamhet. I ett storbygge i Eslöv ska där om jag förstår det rätt, dras några kilometer kabel och även sättas upp någon ynka strömbrytare. Hur många dagar är där i Mats vecka, det kan man faktiskt undra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *