Motorbloggen jubilerar och Sturessons STCC-Peugeot till salu!

Kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle fira mitt 200:e blogginlägg, det är detta eller vänta till på onsdag, då det är 1-års jubileum för Motorbloggen. Redan här förstår du vilket det blev.
Nästan ofattbart att det kunnat bli så många som 200 inlägg och på detta 438 kommentarer. När jag började skriva, räknade jag med mindre än hälften inlägg på ett år och fråga mig inte vad som hänt, svår tangentdiarré kanske?
Men det är ni kära läsare som uppmuntrat mig och från i början blygsamma två-trehundra läsare, hade Motobloggen vid senaste mätningen drygt 3800 träffar. Bara ”fotbollstöffarna” på Patrik Perssons Fotbollsblogg är flitigare. Resten, Vinterbloggen med mera räknar jag mer som glada statister på bloggscenen…

Första inlägget och även det andra, handlade om vintertrafiken. Då precis som nu hade vi vinter och halka och vid det här laget kan du säkert räkna ut att det handlade om dubbdäck kontra dubbfritt. Även då var dubbat överlägset bäst, märkligt eller hur!

Nu tar ju bloggen lite tid och en av sakerna som jag har måst prioritera bort är Facebook. Så snälla, snälla alla ni, de finns faktiskt som vill ha mig som vän här, det är inte lönt att ni anmäler mig, jag har lagt ner Facebook!

Intresserad av att kasta dig in i STCC-cirkusen men saknar bil? Slå en signal till Johan Sturesson i Knislinge och köp fjolårs-Peugeoten. Kanske inte en bil för att vinna STCC, däremot för supportklassen Semcon Cup måste bilen vara kanon. I händerna på en duktig chaufför är nog inte pallplatserna någon våt dröm inbillar jag mig. Prislappen känns inte helt overklig även om det är mycket pengar, 400 000 kronor plus moms. För samma pengar kan du köpa en tre år äldre Opel Astra och då känns Johans Peugeot som rena fyndet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *