Kristianstad-Johnny åkte från F1-Trulli!

Läser att Felipe Massa sitter löst hos Ferrari och har gjort så enligt imiterade källor de två senaste åren. Klena resultat ska vara orsaken (enligt kollega F1-Bosse är han en katastrof) och så är det väl Massa har inte fått till det precis. Enligt samma källor ska Ferrari-landsmannen Jarmo Trulli vara den som ska ersätta Massa från och med Malaysias GP.
Samma Trulli som Kristianstads ende världsmästare på fyra hjul, än så länge är kanske bäst att tillägga, Johnny Mislijevic numera Milell ”krossade” i Karting-VM 1996. Det jag vill komma till är hur olika ödets lotter faller. Trulli har varit fast i Formel 1 i stort sett sedan dess, medan Johnny avslutade sin tävlingskarriär två år senare genom att vara snabbast i en F3-test i tyska Oschersleben.
Anledningen var väl som vanligt ekonomiska, Johnnys sponsorpengar räckte inte på långa vägar till för att köpa in sig i bilsportens ”finrum”. Han försökte istället ta sig dit genom diverse supportklasser men som vi alla vet lyckades det inte.
Fortfarande är Johnny en flitig gäst ute på Åsum Ring bland annat för att matcha fram systersonen Noah Milell till samma position som han själv en gång hade. Vid sidan av detta kan jag även avslöja att Johnny är en genomsympatisk kille totalt befriad från allt vad divalater heter. Något som inte alla kan skryta med som har titeln världsmästare på visitkortet!
Lite stiltje i rallysäsongen, även om det bara är dagar kvar till den sydsvenska premiären i Hörby på söndag. Kollar in fem-dygnsprognosen som utlovar sol, inget regn och tolv plusgrader ser onekligen lovande ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *