Ingen STCC-Saab och PG i Monte!

Trots min uppmaning för några veckor sedan att sätta full fart på STCC-Saaben så talade jag uppenbarligen för tomma öron. Idag kom istället beskedet från Karlstad att hela projektet läggs ner. Basen för det hela, Jan Warnestad verkade mycket bitter och korthuggen när Värmlands Folkblad ville ha en kommentar. Förståeligt då han och teamet där bland annat Jens Edman ingått, lagt ner mycket kraft och energi.
Så var den sagan slut. Trist men inte helt oväntat och det är bara att hoppas att inte resten av Saab tar samma väg…
Då är det desto mer glädjande att läsa nyheten att PG Andersson i mitten av januari kommer till start i Monte-Carlo Rallyt som ingår i IRC-serien. PG gör ett inhopp i Protonteamet och kör deras Proton Satria Neo och detta kan kanske vara en öppning för PG. För att PG kan hävda sig här är jag helt övertygad om. Intresset för tävlingen som fyller 100 år är stort och bland konkurrenterna märks fd. VM-åkarna Didier Auriol, Freddy Loix, Guy Wilks och Alister McRae. Dessutom står Kimi Räikkönen och norrmannen Andreas Mikkelsen på startlinjen.
Så har Skidskytte-helvetet dragit igång och ska nu förpesta, tv, radio och tidningar långt fram i vår. Är där ingen som kan förbarma sig och sätta stopp för detta?

Ett svar på “Ingen STCC-Saab och PG i Monte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *