Företagsledare fixa nu ett kontakt åt PG!

Så är då första dagen av Rally Sweden avslutad. Det jag lägger in på hårddisken för att spara är bland annat Hirvonens attack på sträcka sju Torntorp. Focusen ”on the limit” och ståpäls under alla lager av varma kläder, jag ryser ännu.
PG:s tempo på sträcka tre och även på Torntorp, snacka om en världsstjärna som inte får chansen att visa vad han verkligen kan. Någon i det här landet måste väl ändå fatta att här finns möjligheten att återbörda Sverige till världstoppen i rally. PG är nog snabbaste föraren utan kontrakt för tillfället och att så är fallet är inget annat än skandal Svenska företagsledare, marsch in i skamvrån!
Folkfesten. Nästan ofattbart att de mörka, djupa Värmlandsskogarna plötsligt förvandlas till en internationell arena. Italienare, ryssar, polacker, danskar, spanjorer, stockholmare, skåningar, letter, danskar, norrmän, finländare till och med brasilianare står och njuter i snön och kylan, minus 20 i morse utanför Likenäs. Visst förfriskas det i publiken, men aldrig bråk och stök, rena himmelriket om man jämför med en fotbollsmatch i allsvenskan. Motorsport förbrödrar, punkt slut!
Till sist kan man efter 35 års besök i Värmland, fortfarande inte fatta att skånska är så svårt att förstå norr om Karlstad. Publikvakter, poliser kvittar nästan vem, så pratar de engelska med mig. Jag som talar näst intill kristallklar svenska, fattar inget….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *