Volleyboll farligare än DTM-racing och Saabhjälten Ola slutade trea!

Då är det bevisat, volleyboll är farligare än DTM åtminstone för Mattias Ekström. På ett träningsläger anordnat av Auditeamet bröt Mattias handleden och går nu gipsad. Fyra veckor dröjer det innan gipset tas bort och sedan ska handen tränas upp igen. Nu tror jag inte det är något problem för Mattias, DTM-premiären är inte förrän i början av maj och då borde han vara frisk. Sens moral, låt volleybollen vara i fortsättningen!
Rallybasen Bertil Klarin går nu i väntans tider, den 8 mars har FIA lovat ge besked om Rally Swedens VM-status 2012. Nu tror varken Klarin eller jag att det är något problem, det blir VM-rally på Rämmen även till nästa år!
Framöver kan det nog bli så att rallyt samkörs Sverige/Norge och detta ser Klarin enbart som positivt. Men han poängterar att det blir Sverige som blir ”motorn” och Norge reservhjulet ( obs. min tolkning )…
Gamle Saabhjälten Ola Strömberg fortsätter att göra livet surt för konkurrenterna i Suzuki-Cup. I dagens deltävling Dan Anderssons Minne, slutade Ola, trea. Utan första sträckan, här tappade han över fyrtio sekunder, hade det blivit klar seger.
Illa gick det för ende skåningen i tävlingen, SMK Hörbys juniorförare Andreas Andersson. Med pappa Tommy gammal SM-åkare i Datsun Cherry vid sin sida, rullade man den blå Suzukin och fick bryta.
Comeback i tävlingen gjorde f.d. VM-åkaren Tobias Johansson från Ludvika, men inte i Olsbergs WRC-Subaru som han var anmäld med till Bergslagsrallyt. Nu blev det en Mitsubishi i vilken Tobias körde in som totaltvåa, efter Thomas Thunströms Subaru.
Snackade för en stund sedan med den ”isansvarige” i klubben och han skulle ut och provborra. Kanske det blir körning på söndag. Får väl försöka ragga upp något fulldubbat för nog suger det i sladdtarmen. Originalaren hade nog behövt lite frisk luft efter över tre månader i garaget…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *