Stoffe Nilsson ”bara” trea i SSRC-finalen plus PG Andersson skulle trixat med en 240 för WRC!

Så gick det åt h-e även med årets sista rallytips. Stack ju ut hakan och satte Stoffe Nilsson som vinnare i finalen för Sydsvenska Rallycupen. Tvåa hade jag Åke Jacobsson, Emådalens snabbaste Focusåkare och bara som trea, bronsmedaljören i SM hemmaåkaren Patrik Johansson.
Hade en sista briefing med Stoffe via telefon fredagskväll där jag förklarade mitt tips och vad som vilade på hans axlar. Han lovade göra vad han kunde, men den där smålänningen i Mitsubishin var inte att leka med enligt Stoffe.
Nu tror jag faktiskt Stoffe gjorde vad han kunde, men det räckte inte riktigt ända fram. Ska man vara ärlig så räckte det inte på långa vägar för detta var Patriks stora dag.
Åke hade kollat mitt tips i förväg, höll sig till spelreglerna och blev tvåa nästan arton sekunder efter Patrik. Stoffes löfte, så där vill jag säga och han fick däng med över 25 sekunder…
I 2 WD var tipset lika rätt som Juholts reseräkningar, alltså inte mycket som stämde. Daniel Halldén hallå, va f-n skulle du upp och tugga i toppen för? Nu utklassade du alla och jag hade dig inte ens med på listan. Egentligen borde jag be om ursäkt, alltså lika bra jag gör så, förlåt Daniel ska skärpa mig 2012!
Mina egna ”kelgrisar ”Kjell Fransson och Mattis Olsson verkade ha haft en dålig dag på jobbet. Femma respektive sexa fanns inte på kartan hos mig i fredags, här snackade vi seger…
Nu vann alltså Halldén ohotad före nästa knall Pierre Fransson, en yngre variant i The Fransson Family. Bara säger Pierre, hört talas om respekt för äldre? Titta Kjell i ögonen om du törs!
Ett rätt hade jag ändå, Todde Bagare med Emil Månsson i högerstolen höll vad jag lovade, blev trea, två sekunder bak Fransson den yngre. Dessutom tycker jag att jag är värd en liten silverstjärna för fyran Rickie Borgström som jag utsåg till outsider. Eller ni tycker något annat?
Till sist från Hovmantorp, Ola Strömberg vek än en gång in sig i Suzukin och vann finalen för Suzuki Cup. Är det så enkelt, att när långe Ola väl kommit in i hytten kan han inte röra högerfoten utan den är stumt monterad mot golvet med gaspedalen emellan. Bara en tanke…
Kollade idag på PG Anderssons reklamfilm i syfte att skaffa sponsorer inför Rally-VM 2012. Måste säga att jag inte riktigt förstod budskapet. En hel massa skidåkare, friidrottare, hockeyspelare, Zlatan och så däremellan lite av PG:s rallybil” in and outside”. Tyvärr säger jag PG, detta kommer inte att funka!
Reklamfilmsmakarna har helt misslyckats att förmedla ”rallykänslan”, den känsla som gör att tusentals människor vallfärdar varje helg till rallyskogen. Istället för en jublande Zlatan, skulle du valt folkhavet på Colins Crest plus lite häftigare åkbilder. Kanske även med datorns hjälp fixat till så att det såg ut att vara du som rattade 940:an i Katrineholm istället för Flodin. Eller varför inte trixa med totalt helvilde ”Släggräserns” in-carfilmer Den som kan se på detta utan ståpäls, han/hon måste vara totalt slätrakad över hela kroppen….

3 svar på “Stoffe Nilsson ”bara” trea i SSRC-finalen plus PG Andersson skulle trixat med en 240 för WRC!

  1. Varför trixa med andra bilar/filmer han har säkert egna som funkar ypperligt för ändamålet, annars är vi överens, bara rally, inget friidrott, Zlatan och andra sporter!
    Hoppas självfallet att satsningen går hem ändå! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *