Rally Sweden på facebook

Det blir mycket Rally Sweden nu och med alla snö ute så känns det som att det är alltför lång tid till den 11 februari när det är tid för Superspecialen på Färjestads Travbana, SS1. Kollade in väderprognosen för rallyhjärtat Hagfors de närmaste dagarna. Såg det bra ut, eller såg det riktigt bra u? Tvåsiffriga minusgrader och på detta, rikligt med snö de närmaste dagarna och först efter jul lite mildare plus ett eller så. Måtte nu bara Kung Bore hålla sig lugn och kylig till efter att Mikko Hirvonen gått imål som segrare, för jag tror att det blir hans tur i år…
Kan inte låta bli att kopiera över lite av det som finns på Rally Swedens utmärkta hemsida där Facebook nu tagit klivet in i rallyvärlden.

På www.rallysweden.com kan man läsa följande:
Som ett av Sveriges största idrottsevenemang är det knappast någon nyhet att Rally Sweden är populärt, men på senaste tiden har evenemanget även blivit en raket på nätcommunityn Facebook. Sedan rallyt för bara en dryg månad sedan bildade sin grupp “Official Rally Sweden 2010″ på sajten har över 2000 medlemmar blivit fans – och varje dag tillkommer nästan 50 nya fans.
Håkan Tonér, presschef för Rally Sweden, berättar om framgången:
– Vi startade gruppen den 5:e november, och den 18:e december passerade vi 2000 fans. Bland fansen finns inte mindre än 20 olika nationer representerade och senaste veckan har vi fått hela 71 kommentarer från fans på olika saker vi lagt ut.
Förutom att gruppen är ett sätt att visa sin support för evenemanget så har fans mycket att vinna på att vara medlem. Här publiceras nyheter från rally-VM, det finns bilder från gamla tävlingar, filmer och möjlighet att diskutera med andra fans eller ställa frågor direkt till organisationen. I veckan avgjordes även en pristävling där vinnaren fick ett rallypass till 2010 års tävling. Och det kommer fler tävlingar, avslöjar Håkan Tonér:
– Ja, det finns ett antal tävlingar, både på Facebook och på vår ordinarie webbsida, inplanerade innan årets tävling. Det gäller bara att för fansen att gå med i gruppen och hålla ögonen öppna
Vill du också gå med i Rally Swedens Facebook-grupp?
Gå till http://www.facebook.com/pages/Official-Rally-Sweden-2010/165476624718 och klicka på “Become a Fan”. För att bli ett fan måste man ha ett medlemskap på Facebook. Det skaffar man gratis på www.facebook.com.

Ett svar på “Rally Sweden på facebook

  1. Hej Tommy.

    Trevligt att få läsa och höra om vad som rör sig i ”knoppen” på dig, mer än vad du och jag dryftar normalt!
    Har lagt in din blogg som ”favorit” på hemsidan.!
    God Hjul på dig.

    C G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *