Lille Mats koncept gillas av även icke asfaltnötare…

Jag lever, men det är också ganska precis!
Har fått påstötningar om avsaknaden av blogginlägg sedan i måndags. Anledningen till detta är enkel, har nämligen haft en träff med produkter från Ingvar Kamprad och hans danska motsvarighet, därav inledningen på dagens inlägg. Att skruva ihop en byrå med totalt tio lådor, två nattduksbord plus sängar kräver sin man. Tyvärr blev den mannen jag själv och min bror som är snickare, var helt kallsinnig till att sträcka ut en hjälpande hand.
– Följ bara ritningen så ordnar det sig var hans enda kommentar.
Efter två kvällars skruvande och svärande är det bara att inse att fler ”dater” med byggsatsprodukterna är verkligen inget att längta efter…
Nu börjar jag dock återvända till verkligheten och när så CG Wilke välkänd rallyprofil i Hässleholm ringde, började det återigen klia i skrivartarmen. Var naturligtvis tvungen att fråga hur det gick med Lille Mats Rallysprint i början av maj där CG är tävlingsledare. Ni har väl inga problem med snön?
– Hoppas verkligen att den ska vara borta till den första maj, men jag lider med både Trelleborg och Kristianstad som är före oss med sina grustävlingar, menade CG.
Själv är jag optimist och tror absolut att både Anderslövsrallyt den 10 april och Kong Christian Race den 24 april kommer att köras. Nu kommer sommarvärmen och då torkar vägarna upp lagom till start. För att travestera tidningens sportchef, tro mig!
Annars menade CG att det såg bra ut för Lille Mats med 26 anmälda så här långt. Annars verkar intresset för asfaltskörning ligga tämligen stilla. I helgens premiär på Sturup var 31 ekipage anmälda och till deltävling två i RS-DM, Express-Specialen i Hörby nästa helg igen har ytterligare tio åksugna anmält sig så här långt.
Nu brukar ju Hässleholms koncept locka även långväga gäster vilket brukar betyda runt hundra startande ekipage. Helt klart är det så att detta koncept är lockande för många som normalt inte åker asfalt. Men det är ju inte alla som är så lyckligt lottade som CG att man har nedlagda regemente att hålla till på och då får vi andra göra som Kajsa Varg, man tager vd man haver.
Är du sugen på att byta bil? Såg att Kenneth Erikssons gamla WRC-Subaru som han vann Rally Sweden med 1997 är till salu. En säljare i England säljer bilen nylackerad i Subaru-blått under rubriken, ”Ex Works Subaru WRC Imprezza”. Priset är överkomligt, bara 59 500 euro, mellan tummen och pekfingret en halv miljon svenska kronor. Men då får du med tolv extra fälgar med däck…

2 svar på “Lille Mats koncept gillas av även icke asfaltnötare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *