Kimi tillbaka till Formel1?

Med lite tur så slipper vi ”surpottan” Kimi Räikkönen i Rally-VM framöver. Just nu spekuleras det vilt i att Kimi vänder tillbaka till den ”fina” motorsporten Formel 1 redan till nästa år. Kimis sponsor Red Bull har ju även ett Formel 1 –team och det är här han skulle få plats sedan Mark Webber beslutat lägga hjälmen på hyllan.
Enligt aftonbladet.se skulle teamchefen Christian Horner vara öppen för idén, men säger samtidigt att man nu jobbar med de förare som kör för red Bull Racing och att Kimi tankarna får vänta till längre fram.
Även hos Red Bull tycker man att det är en bra idé att göra honom till teamkompis med Sebastien Vettel. Kimi själv har som vanligt inga kommentarer, utan koncentrerar sig på nästa deltävling i Rally-VM, Mexico första helgen i mars.
Kimi ta ett gott råd, satsa på Formel 1!
Från Formel 1 till Norregatan i Hörby är steget långt och där finns inte heller någon koppling. Det jag vill berätta är att jag kom rätt in i ett vardagsdrama när jag i morse åkte och köpte frukostfrallorna. Gatan som är matarled in till villaområdet där jag bor är bred, nästan dubbelt så bred som de övriga villagatorna. På gatan finns dock en svag kurva, på rallyspråk ungefär
“höger 4 plus som öppnar” alltså en kurva som man rent teoretiskt skulle klara i en hastighet av cirka 140-150 km/t.
Här, i tangentens riktning med fronten på fel håll, snyggt parkerad uppe i snödrivan stod en av de boendes Volvo. Föraren, en trygg familjefar stod utanför med bogserlinan i handen och såg generad ut. Självklart stannade jag till, var bara tvungen att kommentera det hela.
– Var det halt?
Svaret kom lite dovt.
– Vad tror du?
Förstod att det inte var läge för några fler skojfriska kommentarer, istället erbjöd jag mig att dra loss honom.
– Behövs inte, det kommer en kille från jobbet med traktor, men tack ändå.
Sensmoral, nyplogad gata, bakhjulsdriven Volvo och odubbade vinterdäck, lika med ingen bra kombination!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *