Boström Dansk racingmästare, Patrik missade SM-silver och karriärnissar i XC60!

I dag lyfter vi på hjälmen för Hässleholms nye Danske Mästare, Andreas Boström. I helgen avslutade Boström lika mästerligt som han kört hela året med seger i finalen i Special Saloon-klassen. BMW:n gick klockrent och då blev det hela en ren expeditionsaffär. Fjorton race och fjorton segrar kan det bli mer överlägset…
Nu laddar han om för nästa år och sneglar då mot TTA eller Swedish GT, känns som att han behöver lite nya utmaningar!
Sedan hade jag räknat fel, (igen säger mina kritiker) på Patrik Johanssons SM-poäng efter Katrineholm. Han hamnade nu på samma slutpoäng som Jocke Nyman och då blev det så att smålänningen fick nöja sig med bronset. Trots allt inte illa pinkat!
Snackade lite med hemvändarna från SM-finalen och kan väl inte säga att omdömet om tävlingen var odelat positivt. Bland annat vägarna fick blandad kritik då de bitvis blev väldigt uppkörda. Inte många sträckor som klarar så många bilar som i finalen och dessutom två gånger. Mitt i en torr sommar kan det funka, men sent på hösten, tveksamt.
Vad säger man om en telefonsnackade ”karriärkille” i sin svarta XC 60 som parkerat utanför tidningen. Parkeringen skedde framför en av våra garageportar, men bakom Volvon fanns en ledig plats. Dessutom den enda lediga parkeringen på hela gatan. Bara ett problem, karriärnisse behövde rulla fram en meter för att jag skulle kunna klämma in Subarun.
Gled upp vid hans högersida och gjorde lite frågande tecken om han tänkte backa tillbaka och parkera. Irriterat skakade han på huvudet så jag började försöka tråckla mig in. Men som sagt, en saknad meter är en saknad meter så det ville sig inte. Vad hade då en normal människa gjort, jo rullat fram för att hjälpa mig. Men icke sa Nicke, han höll lugnt kvar snackande i sin vita Iphone, dessutom säkert en 4S. Undsättning kom när garageporten gick upp och en av mina kollegor började backa mot telefonören. Först då rullade han fram så att jag kunde parkera och kollegan komma ur garaget. Vad är det med folk som gör så här?
Sedan denna Juholt. För hans del hjälper det inte med att ”göra en pudel”, nej här krävs att han startar en hel kennel med små bjäbbande ulltussar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *