Ung kartintalang imponerade, Olle och Lasse Stefanz äger Malmö!

Det är inte så mycket karting i Motorbloggen, men det ändrar vi på idag. Just nu är där ett gäng unga svenska kartingåkare i Italien på träningsläger. Bland dessa finns Kristianstadstalangen Noah Milell som började träningslägret med en tävling i South Garda.
Noah, bara tio år gammal startade med fjortonde träningstid på den regnhala banan. Var på väg mot en topplacering när han satsade lite för hårt och snurrade. Kom iväg sist i fältet men körde till slut upp sig till en sjuttonde placering. Tiderna pekade annars på minst en topp-tio placering för Noah.
– Han levererade topp tio tider och tog sig i mål, men framförallt har han fått känna på internationellt motstånd, vilket var huvudsyftet med denna tävling och en bra uppladdning inför premiären hemma i Sverige, kommenterade pappa Niklas Milell.
På träningslägret där Noah åkte efter tävlingen finns även SMK Hörbys duktiga systrar Magda och Klara Andersson.
Är just nu på Melodifestivalens deltävling i Malmö och bloggar från artisthotellet. Ena veckan Rally Sweden och nu Melodifestival man kan säga som så, snacka om skilda världar…
Dagen har bestått av repetioner och efter att ha lyssnat på bidragen så har jag mina favoriter klara, Lasse Stefanz och Linda Bengtzing. Olle Jönsson äger, helt klart och går inte Kristianstadsgänget till final då kan vi snacka om skandal och chock på riktigt.
Låten,”En blick och nånting händer” där bland annat Alexander Bard har ett finger med, är en riktig LS-rökare. Satt direkt, slingrade sig precis som den boaorm Olle har dekorerat skinpajen med rakt in i skallen. Nu var det visserligen ingen levande orm men väl ett äkta skinn, lika äkta som Olle och grabbarna.
Oddsmakarna är dock inte lika övertygade som jag, 6,20 är kanon för oss som tänker spela på Kristianstads stolthet. Lasse Stefanz till Globen och glöm inte var ni läste det först…
Linda Bengtzing har också en riktig svängig hit, gissa om den kommer att höras överallt i vår. Andrahandsfavoriten helt klart.
Oddsmakarna tror på Linda, Nicke Borg, Melody Club och de fyra snygga tjejerna i Love Generation. Visst, det lät väl inte så tokigt om någon av dessa men sorry, artister av den här kalibern käkar Olle till frukost…
Utanför hotellet fick jag snurra länge för att hitta en parkeringsplats, till slut var där en bil som var på väg ut, trodde jag. Nej halvvägs ut rullade den vita Polon in i fickan igen, förbannat tänkte jag. Förvånat ser jag då att föraren, en ung tjej öppnar dörren och springer fram till mig.
– Ska du stanna länge, för jag har nästan en hel timme kvar på min biljett så den kan du få, säger hon.
Klart jag tog emot p-biljetten och tänka sig detta händer i det Malmö som vissa kallar ”Sveriges chicago”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *