Rally Finland+PG= Sant och Håkan Lind utklassar Ken Block!

Välkommen i gänget PG!
I dag kom ett glatt besked från PG, han kör trots allt Rally Finland i slutet av juli. Men inte i en WRC-Fiesta som i de två tidigare VM-starterna i år, utan nu är det Subaru som gäller för värmlänningen. I pressmeddelandet skriver PG:
– Vi kommer att starta med en R4 Subaru tillsammans med Mäkinen Racing, säger P-G.
– R4 är en ny klass. Bilen är motormässigt som en Grupp N-bil, men startar tillsammans med Super 2000.
Helt rätt av PG, det gäller att vara ute i hetluften ( läs Rally-VM) så mycket som möjligt sedan spelar det mindre roll vilken bil och i vilken klass. Självklart är det bättre att åka WRC-bil, men huvudsaken är att man rör sig där teamchefer och sponsorerna finns….
Vet inte om jag har riktigt klart för mig om PG hamnar i samma klass som Patrik Flodins URT_Subaru? Men om så är fallet ger det Rally Finland minst sagt extra krydda!
Ett tips när du känner dig lite nere och allmänt deppig. Skriv in www.motorsport4sale.com/ i webbläsaren, klicka på MS-Forumet och du hittar en video ” Håkan Lind show i Torsdagsrallyt”. Tryck på play, skruva upp ljudet och sedan, bara njut…
Min tidigare favorit, amerikanen Ken Block har presterat flera grymma uppvisningar i sina ”Gymkhana-körningar”. Efter Håkan Lind show, säger jag bara, ”släng dig i väggen Ken”!
Laxåföraren kör en mörkgrön Appendix K Volvo 242, misstänkt lik den som Simrishamns mästerbilbyggare Sven Nord körde för något år sedan. Men som Lind hanterar klenoden, tror nog att jag vågar sticka ut hakan och säga, detta är bland det absolut häftigast bilåka jag någonsin skådat. Jag ska inte gå in på några närmare detaljer, men att där bara försvinner en bakskärm för Håkan under ”vansinnesåkningen” är ett under. Eller rättare sagt, det är inget under för han verkar ha full koll inne i hytten.
Men som sagt Ken Block ” sorry but a new king is born”….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *