Ge Tina Thörner egen pratshow och låt PG fixa julafton två gånger!

I morse var det faktiskt lite halt och jag måste erkänna att jag ännu inte fått på vinterdäcken ( dubbat naturligtvis ). Det här var det närmaste att åka dubbfritt jag förhoppningsvis kommer den här vintern. Visst, sommardäck är sämre än odubbade vinterdäck, men det ger ändå lite av samma körkänsla. Den här otäcka känslan av hjärtat i halsgropen över var det kan finnas ”svart halka” alltså förrädiska isfläckar. Nu ska det dock bli lite mildare igen så sommardäcken får bli kvar.
Jag vet att detta är fel, men går i väntans tider på ny bil och hade hoppats att slippa skifta däcken mer än en gång. Den nya ska vara på gång vilken dag som helst, så nu håller jag tummarna för att snö och kyla håller sig borta…
Snö och kyla innebär att det barkar mot Rally Sweden, för mig blir det 36:e året, började att åka dit 1975, som det blir besök i Värmlandsskogarna. Till nästa år lite extra spännande med nya WRC-bilarna och förhoppningsvis får då Loeb äntligen på ”moppo”. Kan även PG få till en VM-styrning då blir det julafton två gånger 2011!
Värmland, då kommer jag in på Tina Thörner som var middagsgäst i fredagens ”Gokväll”på tv. Detta tillhör vanligtvis inget av mina favoritprogram, men när Tina satte igång och snacka var det omöjligt att slita sig. Ge tjejen en egen pratshow så kan Skavlan slänga sig i väggen. Jag menar vilket klingar bäst hans norska eller Tinas härliga värmländska? Håller med Magnus Uggla, Skavlan är klart överskattad!
Härom veckan hörde jag en radiointervju med skådespelaren Samuel Fröhler, Skärgårdsdoktorn ni vet. Har alltid tyckt han varit en sympatisk person och bra skådis. Förklaringen kom i intervjun då han berättade att han som tonåring jobbade som programförsäljare vid Formel 1-tävlingarna på den småländska torvmossen utanför Anderstorp. Visade sig att Fröhler var en stor motorsportentusiast och att han nästan träffat Ronnie Peterson. Det är precis som jag brukar skriva, är folk trevliga/intressanta/spännande så brukar där finnas motorsport i bakgrunden. För utomstående kanske lite märkligt, för oss som är inne i detta är det helt naturligt….
Till sist, ikväll är det dags för tredje avsnittet av Gran Tourismo på TV8 klockan 22.00. Om jag har läst rätt vill säga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *