Dödsolycka i Snapphanerally pausar Motorbloggen.

Just nu finns bara tomhet efter den tragiska olyckan i EC Snapphanerally med dödlig utgång. Nu varken vill eller känner jag att det är min uppgift att berätta vem som miste livet på SS7, men utgår från att merparten redan vet vem det gäller. Jag stod på Stortorget i Hässleholm och väntade in segrarna när jag nåddes av det tragiska beskedet. Snabbt plockades priserna ihop och alla åkte ner till Hässleholmsgården där de tävlande samlades. Att säga att stämningen där präglades av chock och tårar  är absolut ingen överdrift. 

Foto: Tommy Svensson

Samma läge för mig som känner absolut noll inspiration för att skriva Motorbloggen. Därför nöjer jag mig med detta och sänder alla tankar/känslor till anhöriga, kompisar och alla andra som stod den omkomne nära. Med detta tar Motorbloggen en paus åtminstone till mitten av veckan av respekt. 

4 svar på “Dödsolycka i Snapphanerally pausar Motorbloggen.

 1. Hej Tommy!
  Vi från våran Hörby smk hade hand om målet på ss 7 där olyckan hände 😢. Min reaktion är att jag varit med med 2 information möte om denna tävling. Jag ställde frågan om man fick släppa in fordon mot riktning på sträckan, fick ännu ett svar dom svarade som jag redan visste, NEJ. Helt plötsligt fick Anders som tk chef räddninsfordon som vill in på sträckan från mål fast dom hade inte fått någon information från tävlingsledaren,
  dom var påstående att det var ok.
  Han övriga försökte få tag på olika i tävlingsledningen utan att någon svarade när dom ringde. Detta måste väl bli bättring.
  PS när vi avslutade vid målet så möttes plötsligt i målgångs kurvan en ambulans och brandbil. Är fundering efter dagens trasiga upplevelse. Ha en fortsatt fin kväll. Hälsa Eva.
  Mvh. Smk hälsning Bent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *