PG kör blå/gult och Motorbloggaren goes outlaw!

PG lydde mitt råd och kommer nu att lackera sin WRC-Fiesta i blått och gult som en hyllning och ett tack till alla som hjälpt honom till starten i Rally Sweden. När momsen var frånräknad fick PG in 550 000 kronor från sammanlagt 300 givare, skriver Värmlands Folkblad.
Självklart är PG både nöjd och rörd över engagemanget hos rallypubliken som så generöst öppnade plånböckerna och som mest fick han 10 000 kronor från en enda rallyentusiast. Då har jag förstås inte räknat med de 200 000 kronorna som kom från familjen Walfridssons fond. Nu vill vi bara se att det är blågult även på pallen i nästa vecka. Omöjligt är det inte, då Forden verkar vara riktigt konkurrenskraftig. Till och med Citroénåkarna Loeb och Ogier tippar Ford i topp…
I dag har Motorbloggaren blivit lite av en ”outlaw” och i fint sällskap dessutom, Magnus Uggla har nämligen samma status. Vad jag har gjort, kört dubbat på Hornsgatan i Stockholm det du Karin Svensson Smith!
Nu var det naturligtvis inte min mening att bli laglös, det bara hände om jag säger. Skyller på GPS:en där damen i lådan iskallt lotsade in mig på Sveriges, för det kan väl inte vara världens, mest luftförorenade gata utan tanke på dubbdäcksförbudet. Väl inne på gatan kändes det lite sent att börja kika efter någon däcknisse som kunnat skifta till de sommardäck som jag naturligtvis borde haft med mig, detta var ju Svensson Smiths lösning på problemet. En lösning hon troligtvis tänkt ut i baksätet på en taxi, för det är ju så fd. riksdagskvinnan för miljöpartiet färdas när hon inte är ute och cyklar…
Det blev som det blev, jag körde fram till slutdestinationen utan att bli stoppad av varken polis eller ”vän av ordning”, lite skakad men annars helt OK. Smet ner i parkeringshuset under hotellet och parkerade. Där står nu bilen och dubbrasslet kommer garanterat inte att störa någons nattsömn. Kommer visserligen att åka härifrån strax efter 07.30 men då är väl ändå alla boende på Hornsgatan vakna så det borde inte vara något problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *